Menu
0
https://www.rocaflor-interieur.nl/nl/verlanglijst
Naar www.rocaflor.com voor B2B

Wenst u een bestelling te plaatsen?

Aangezien Rocaflor uitsluitend levert aan bedrijven, nodigen wij u uit, u hier aan te melden. Indien u een account heeft kunt u hier inloggen.

Zoeken
Webwinkelkeur
Winkelmandje
Meerlandenweg 58, 1187 ZR, Amstelveen
CONTACT? Bel +31 (0) 20 - 64 04 880

Verlanglijst aanmaken

Wenst u de collectie van Rocaflor interieur met collega's of met uw relaties te delen? Met de verlanglijst kunt u dit kenbaar maken. Hiervoor dient u ingelogd te zijn.

Login pagina

Voer hieronder uw  e-mail adres met het bijbehorende wachtwoord in om in te loggen.

Inloggen

Werking verlanglijst


Stap 1, Inloggen of een account aanmaken

Om een verlanglijst aan te maken en te delen met anderen dient u een account hebben. Aan de rechterkant van het scherm kunt u inloggen. Indien u nog geen account heeft, klikt u op "registreren" om een account aan te maken.

Stap 2, Verlanglijst samenstellen

Zodra u bent ingelogd, kunt u in de webwinkel uw artikelen opzoeken. Bij een artikel kunt u klikken op "toevoegen aan verlanglijst" om uw lijst samen te stellen. Door aan de rechterkant te klikken op "Mijn verlanglijst" krijgt u een compleet overzicht.

Stap 3, Delen met anderen

Door aan de rechterkant op "verlanglijst delen" te klikken kunt u een persoonlijk bericht schrijven en de e-mail adressen kiezen waarmee u uw lijst wilt delen. De ander krijgt uw verlanglijst binnen per email en kan de lijst bekijken en artikelen bestellen. Zodra iemand één of meerdere artikel van uw lijst heeft afgerekend, worden deze afgevinkt op uw verlanglijst.

Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Sitemap | Website door CM Specialist