Menu
0
https://www.rocaflor-interieur.nl/nl/over-rocaflor-interieur/wie-zijn-wij
Naar www.rocaflor.com voor B2B

Wenst u een bestelling te plaatsen?

Aangezien Rocaflor uitsluitend levert aan bedrijven, nodigen wij u uit, u hier aan te melden. Indien u een account heeft kunt u hier inloggen.

Zoeken
Webwinkelkeur
Winkelmandje
Meerlandenweg 58, 1187 ZR, Amstelveen
CONTACT? Bel +31 (0) 20 - 64 04 880

Het ontstaan van Rocaflor interieur

In de afgelopen 20-jaar hebben wij als groothandel een expertise opgebouwd en eigen collecties op gebied van tafel – en interieurdecoraties, verlichting, woonaccessoires en mooie collectie handgemaakte vloerkleden, poefs en kussens ontwikkeld.

De passie voor ambachtelijke en met de hand vervaardigde producten loopt als een rode draad door ons bestaan en is tot op de dag van vandaag, de basis voor de vele unieke collecties!

Juist in de tijdgeest van nu, is het voor ons een uitdaging, de balans te vinden en te behouden in enerzijds onderscheidend , concurrerend werken en anderzijds het vasthouden aan haar basisprincipes van ambachtelijk werken. Zoals bij handwerkers in India, wordt het vakmanschap van generatie tot generatie, volgens traditie doorgegeven. Samen werken wij aan nieuwe collecties waarbij de krachten gebundeld worden voor een betere werkomgeving en een duurzaam productieproces waarbij het eeuwenoude vakmanschap niet verloren gaat .

De collecties welke met passie en inzet gemaakt worden, presenteren wij nu met trots via onze nieuwe website, rechtstreeks aan u als consument.

Bij een bezoek aan de shop, kan het onverhoopt zo zijn, dat u nog vragen en/of wensen heeft, dan zijn wij uiteraard graag voor u bereikbaar via e-mail shop@rocaflor-interieur.nl. Wilt u de collectie in het echt graag even zien, voelen, vasthouden en/of ruiken…. u bent van harte welkom op afspraak in onze showroom te Amstelveen. 

Algemene voorwaarden | Privacy Policy | Sitemap | Website door CM Specialist